November 24, 2020, 12:43 am
Home Home

 Stimati vizitatori,

 

Bine ati  venit pe site-ul oficial al comunei Piatra Soimului

Prin intermediul acestuia dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despre primaria, consiliul local si alte institutii locale din comuna Piatra Soimului,  precum si date despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre.

Comuna noastra se afla asezata in zona central-sudica a judetului Neamt, la o distanta 18 km de orasul de resedinta, Piatra Neamt si la 2 km de orasul Roznov. 

Va invitam sa vizitati obiectivele turistice aflate pe teritoriul comunei noastre din care amintim in primul rand de Statiunea Balneara Negulesti , precum si celelalte monumente naturale (Stanca Soimi etc)

Transparenţa actului administrativ şi implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor de Primar Piatra Soimuluiinteres major sunt coordonatele de bază ale activităţii mele iar ca  primar  vă asigur de disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi oricând un partener de dialog cu locuitorii comunei.

Deoarece dorim sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre si mai ales pentru a veni in sprijinul cetatenilor comunei care la aceasta data lucreaza in strainatate dorim ca in viitor sa punem in acest site o  sectiune speciala cu acte necesare pentru rezolvarea diverselor probleme (dosare de alocatii, acte pentru eliberarea certificatelor de urbanism si autorizatiilor de constructie, etc) , formulare utile, adrese de contact pentru a cere diverse informatii utile pentru acestia.

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii privind informatiile prezentate pe site sau orice alt subiect de interes pentru dumneavoastra.

Mulţumesc  tuturor celor care  depun eforturi şi au ajutat la implementarea proiectelor, precum şi consilierilor locali care au înţeles să pună interesul comunei înaintea intereselor de partid sau personale şi care prin votul lor pozitiv au contribuit la evoluţia comunei.

Incheiem acest scurt discurs multumindu-va pentru vizita dumneavoastra  si va doresc navigare placuta!

 

Nicorescu Neculai

Primarul comunei Piatra Soimului